Tuesday, October 14, 2014

Kāpēc McDonald Fries nesadalās?

Kāpēc McDonald Fries nesadalās?
atsauces avots: why do mcdonalds fries not decompose

Ir daudz tiešsaistes fotogrāfijas un video, kas parāda, ka McDonald kartupeļi tie nesadalās, kad atstāja uz ilgu laika laiku. Tad ir balss no sabiedrības, ka tas ir tāpēc, ka McDonald kartupeļi ir pilns ar ķimikālijām un perspektīvām, bet McDonalds Kanāda sniedza citu skaidrojumu.

Lūk, izskaidrojums:

"Realitāte ir tāda, ka McDonald hamburgeri, frī kartupeļu un vistas ir kā visu pārtiku, un tie puve, ja tur ar zināmiem nosacījumiem. Būtībā mikrobi, kas izraisa puves ir daudz, piemēram, sevi, jo viņiem ir nepieciešams ūdens, barības vielas, siltumu un laiks, lai augt. Ja mēs ņemam vienu vai vairākus no šiem elementiem prom, tad mikrobi nevar augt vai sabojāt pārtiku.

Šajā piemērā McDonald s hamburgers, Patty zaudē ūdeni tvaiku gatavošanas procesā. Bulciņa, protams, ir izgatavots no maizes. Toasting tas samazina mitruma. Tas nozīmē, ka pēc sagatavošanas, hamburgers ir diezgan sausa. Kad izlaist atklāts telpā, tur ir vēl ūdens zudums, jo mitrums laikā lielākajā daļā ēku ir aptuveni 40%. Tātad, ja nav mitruma vai augstu mitruma, hamburgers vienkārši žūst, nevis puvi.

Ar mitruma zuduma, mēs atņemt elementu prasīto mikrobi augt un izraisīt bojāšanos. Tātad, lai sabojāt McDonalds hamburgeru, mums vienkārši ir nepieciešams, lai novērstu mitruma zudumu. To var izdarīt, izmantojot ietīšanas to pieguļošu plēvi, lai novērstu mitruma bēgšanu, vai uzglabājot to laikā augstā mitruma vidē, piemēram, vannas istaba (paziņojums melno pelējumu par jūsu vannas istabas logiem, bet ne savā guļamistabā). Ja jūs mēģināt darīt to pašu eksperimentu ar mājās Bürger ar līdzīgu mitruma saturu, kā McDonalds hamburgeru un līdzīgos apstākļos, jūs, iespējams iegūt tādus pašus rezultātus. "

Arīrel = "nofollow" target = "_blank"> daži eksperimenti veido Food blog Hamburger šodien pārliecinājās, ka parādība undecayed burgers nav unikāls McDonalds.









No comments:

Post a Comment