Monday, March 30, 2015

Optimus mores ad duratus Fish

Optimus mores ad duratus Fish
Sociis natoque: freezing fish

Pisces edere cum statim possis, optimus bene sit tibi, et comedes post frigidam. Vultis sic cavere malum in frigore potest sicut pisces sine cura mauris.

Primum est, quia omne opus piscem meminisse necesse est reservatus frigidum, vel captum in glaciem, donec post eam ad illud. Deinde opus est tibi ut observares quamprimum purgationis saporem. Sicut latus note totum piscem ad custodiam et una dies facta est quasi in glaciem frigore. Post mundare vitta viam vis CARNIS plures sunt pisces ad refrigerandum se et frigidam.

  • Lava quod aufero piscis squamis - in statera longe a cauda ad caput radentes per leniter usura a hebes filleting cultellum aut gladium.

  • Remove aut extis - secet spatium ventris CAPH de capite traditum auferre insides. Cut tollere iugularem supra caput, et tabula tabula recisis aciem perrumpere uti aristis.

  • Pinna dorsalis aufer - OBFULA ex vtraque parte carnis et deducunt ad fin. Ut piis cultrum relinquet forfex ossa incide basi pinnae fin.

  • Wash pisces permixta frigus aquas.

  • Ac merito coxit pisces - interficiam tres pisces steaks, vel in cunctis cælaturis suis. Piscium terga cauda ad caput abscisum, cum cultello mox funditus eversa in infulis ad caudam totam.

Ut operae pretium sit amet tui pretreat gelida pisces capiendos pisces. Duo sunt genera piscium - pauci numero an plures.Haec summa est malitia eorum carnes pinguium.

Fat pisces: intinge pisces adipem in ascorbicis acidum solutio (II tablespoons crystallinum ascorbicis acidum to I quadrantem aqua frigida) pro XX secundis ad moderari transmutatio saporem.

Lean pisces: intinge in a muria pisces, innitatur (1/4 calicem salis in I quadrantem aqua frigida) pro XX secundis ad vitare damnum fluunt in thawing processus, hoc processus dura piscis.

Eligite ex vobis ventus modi pisces sarcina in posterum. Si intra diem pisces consilio uti, et condite in leo. Vero, si vos eos posteriore tempore in consilium adhibitis, frigore integros eos pisces. Memento, ut constituat in freezer inter iuncturas paper in simul et steaks, quo minus frigida.

Pisces in gelatinam citrus TESTA infunde, exhaurire et mauris in charta involvendum et label et frigidam.

Facite lemon GELATINA-TESTA aut mixtura ¼ calicem CITREA sucus et pocula aqua I ¾. Deinde consumendum unflavored GELATINA in unum fasciculum, mixtionis et coquere ½ calicem alter poculorum I ¼ mixtionis. Misce partes et usque ad frigus. Frigidus olim tingat pisces.

Rigéscunt piscis evolvitur in freezer. Id quondam etiam inferes illud quo circumdantur, gelu et glaciem aqua salsa in locum tergum in freezer. Repetere hoc rursum aliud operimentum de processu donec formetur glaciem. Et pisces, gelida mauris charta involvendum, titulus et Frigidus.

Imple leuis in craticula vel in metallum Ziploc sacculum satis ad operiendum salsa aqua pisces, deinde mitte in freezer. Si enim quod congelatur, et operuerit omnem continens mauris charta, titulus et frigidam.

Si non vis TESTA aut aqua sola surgere Ziploc tua pones in infulis et pera et salsa vacuum imprimetur signum, titulus, et posuitpisces in freezer.

Lava quod est capreae penitus deinde mitte in freezer continentia aut saccis, et ¼ inches Headspace. Label et frigidam.

  • Aut ia olim nova pisces ceperunt, optimum elit processus quamprimum committitur.
  • Quae possunt ad citius mauris pisces, pisces manere magis bonum.
  • Air destruam pisces. Si enim desideraveris ut eliminating ratio aeris pertineant pisces. Si vacuum pretium pretium sealer multum nova pisces capiendos aut emat.
  • Si vultis, vacuum non ponatur ut signaculum super pisces, usura a linitionem modus qui ponit ¼ inches in glacie pisces fluminis tui est optimus bene.
  • Sequere potes dignissim lobortis piscium copia, et plastic, sed ita, si in consilium adhibitis uno die vel duobus pisces.
  • Gelidus pisces, et reservat in animalia terrae glaciali suppliciis.

References


  • http://fishcooking.about.com/od/howtochoosefreshfish/qt/freezing_fish.htm













  • No comments:

    Post a Comment